Parametar doo Split

Poduke - Instrukcije - Repeticije

Pripreme za državnu maturu, prijemne ispite i natjecanja

Tečajevi

Parametar doo Split

Predmeti i termini

Jedna od djelatnosti naše tvrtke su poduke. Možete dogovoriti poduke iz:

 • hrvatskoga jezika
 • hrvatskoga jezika za strance
 • francuskog jezika
 • matematike
 • fizike
 • elektrotehnike (osnove elektrotehnike i ostali elektrotehnički predmeti) i
 • informatike

za osnovnu i srednju školu, stručni studij, fakultet, posao ili za usavršavanje znanja.

Osim klasičnih poduka za ispravljanje negativnih ocjena ili bolju ocjenu, održavamo i pripreme za:

 • državnu maturu,
 • prijemne ispite i
 • natjecanja.

Termini su prema dogovoru, ujutro ili poslijepodne. Radimo radnim danom i vikendom.

Obvezna je prethodna telefonska najava. Poduke za djecu obvezno dogovaraju roditelji/staratelji.

Moguća je individualna poduka ili rad u manjim grupama.

Za tvrtke organiziramo tečajeve prilagođene potrebama tvrtke i to na adresi Vaše tvrtke.

Uvjeti korištenja

Dogovaranje usluge podrazumijeva da ste pročitali i prihvatili uvjete korištenja. Molimo da ih se pridržavate.

"Ulaganje u znanje daje najveće dividende." - Benjamin Franklin

Predavači i prostor

Vaše dijete ili Vas vrlo strpljivo i s izraženim smislom za prenošenje znanja podučavat će:

Petnaest godina uspješno podučavamo polaznike svih dobnih skupina.

U tvrtki Parametar d.o.o. Vaše dijete ili Vi učite u ugodnom, klimatiziranom prostoru s prekrasnim pogledom na Split. Prostor je opremljen udžbenicima, raznim didaktičkim pomagalima, računalima i internetom.

Parametar doo Split

Pripreme za državnu maturu

Predmeti za koje možete dogovoriti pripreme za državnu maturu su: hrvatski jezik, francuski jezik, matematika, fizika i informatika. Pripreme se održavaju tijekom cijele godine. Nema upisa i nisu potrebne avansne uplate. Termini se dogovaraju kao i za sve ostale poduke. Polaznici sami biraju kada će učiti, koliko će učiti te hoće li učiti sami ili u manjoj grupi. Ponavljamo gradivo svih godina s posebnim naglascima na cjeline koje polaznicima teže idu i rješavamo primjere starih testova.

Korisna poveznica: Nacionalni Centar za vanjsko vrednovanje obrazovanja (ovdje možete naći rokove, ispitne kataloge, vodiče, brošure, primjere prošlogodišnjih testova i sve ostale relevantne informacije)

Parametar doo Split

Poduka iz rada na računalu

Osnove rada na računalu

Tečaj informatike Vam je prebrz i ne stignete sve isprobati?! Nudimo rješenje za Vas. Word, Excel, Power Point, Access, e-mail i rad s internetskim preglednicima naučite individualno u našoj tvrtki. Učimo sve dobne skupine. Moguć je rad na našem računalu ili na laptopu polaznika.

Osnove programiranja i osnove izrade web-stranice

Za školu, studij ili posao u našoj tvrtki također možete naučiti osnove programiranja te osnove izrade web-stranice (C, C++, C#, Python, html, xtml, css,...).

Maxwell

Poduka iz elektrotehnike

Sa znanjem elektrotehnike mogućnosti su neslućene. Električna energija pokreće mnogo toga na kopnu i brodu. Naučite elektrotehniku za školu, fakultet ili posao u našoj tvrtki. Dogovorite termin za osnove elektrotehnike i/ili ostale predmete iz elektrotehničke skupine (teorijska elektrotehnika, energetska elektronika, brodska elektrotehnika i elektronika, električni strojevi: (transformatori, sinkroni strojevi, asinkroni strojevi, istosmjerni strojevi), električne mreže, električna postrojenja, tehnika visokog napona itd.).

Paris

Poduka iz francuskog jezika

U 21. smo stoljeću i potreba za znanjem nekoliko stranih jezika sve više dolazi do izražaja. Koji jezik odabrati? Naš savjet je: odaberite francuski jezik. Govori ga 130 milijuna ljudi. Službeni je jezik ili jedan od službenih jezika u 41 državi. To je jezik šarma i ljepote bez kojeg je vrhunska diplomacija nezamisliva. U Hrvatsku često dolaze i gosti iz Francuske ili zemalja u kojima se govori francuski te je poželjan i za rad u turizmu. Naučite francuski jezik u tvrtki Parametar d.o.o. od osnova do napredne konverzacije; leksik, pravopis, gramatika.

Parametar doo Split

Rad s naprednim učenicima

Državne škole imaju prevelik broj učenika i često vrlo malo sluha i vremena za nadarene učenike. Uz našu pomoć nadarena djeca dolaze do izvrsnih rezultata, solidnog plasiranja na natjecanjima, dobivanja stipendije i studiranja na prestižnim sveučilištima EU i ostatka svijeta. Radimo teže zadatke, razvijamo potencijal nadarene djece, potičemo kreativnost, individualnost i istraživački rad.

Baščanska ploča

Hrvatski jezik za strance

Nudimo i uslugu podučavanja stranaca hrvatskom jeziku. Republika Hrvatska je članica EU, a hrvatski jezik je ravnopravan jezik s jezicima ostalih članica. Stranci dolaze u Republiku Hrvatsku radi poslovnih ili privatnih razloga. Hrvatski jezik mogu naučiti u našoj tvrtki i to od osnova hrvatskoga jezika do napredne konverzacije; leksik, pravopis, gramatika. Preporučite nas svojim kontaktima i prijateljima koji nisu hrvatski govornici i pomozite im da pronađu naš ured. Hvala!

Parametar doo Split

Poduke za odrasle

Cjeloživotno učenje je činjenica koja nas ne zaobilazi. Želite li naučiti nešto novo ili želite usavršiti znanje, možete nam se obratiti s povjerenjem. Učimo sve dobne skupine. Podučavali smo sve profile odraslih osoba: za večernju školu, za posao, za bolji posao i sl. Susreli smo se s polaznicima bez naobrazbe, s polaznicima koji se prekvalificiraju, polaznicima koji imaju završen fakultet te doktorima znanosti. Umirovljenici su također dobrodošli, čovjek uči dok je živ i za učenje nikad nije kasno. Za tvrtke je moguća organizacija tečaja prilagođena potrebama tvrtke. Kontaktirajte nas, sa zadovoljstvom ćemo poslati ponudu.

Cijene poduka

za sve predmete, individualni rad:

 • 2 školska sata (90 minuta) - učenici i odrasli 150,00 kn
 • 2 školska sata (90 minuta) – studenti 180,00 kn

Moguće su i avansne uplate koje donose popust i prioritetni termin, za detalje nas kontaktirajte.

Napomene:

 • svaki šesti termin gratis
 • termine koji nisu otkazani bar 24 sata ranije potrebno je platiti

Ako polaznici žele učiti u grupi, sami formiraju grupu (npr. kolege iz razreda, prijatelji iz kluba, rođaci i slično). Maksimalan broj polaznika je 5. Učenje u grupi donosi popust:

 • 2 polaznika popust od 20%,
 • 3 polaznika popust od 30%,
 • 4 polaznika popust od 40%,
 • 5 polaznika popust od 50%

Provjerite i naše mjesečne i dnevne akcije te popuste za ciljane skupine dan po dan.

Akcije i popusti

Nismo u sustavu PDVa!

Nauči, znanje vrijedi!

Radno vrijeme: svaki dan od 8:00 do 20:00 h uz obveznu telefonsku najavu.

Ne javljamo se na neregistrirane/skrivene brojeve.